Компанія Алло знизила якість обслуговування

До «Дорадчої служби «Ревізор» надійшли скарги стосовно неякісного обслуговування в магазинах компанії «Алло».

Відверто кажучи нас це дуже здивувало, тому що розглядаючи скарги стосовно магазинів «Київстар» ми ставили в приклад компанію «Алло».

В порівнянні з магазинами «Київстар» в компанії «Алло» був кращий вибір смартфонів та гаджетів з доставкою по всій Україні. Кредит 0,01%, зручна доставка, Алло-Обмін. Крутий вибір акцій на будь-який смак. Подарунки та знижки. Офіційна гарантія. Надається можливість та внутрішнє навчання для зростання від стажера до Директора магазину. До 93% управлінських вакансій закривається внутрішніми кандидатами. За рік більше 250 співробітників проходять навчання у найкращих експертів країни.

Все це і сьогодні зазначено в рекламних буклетах компанії «Алло».

А що ж на ділі?

Дорадча служба «Ревізор» перевірила якість обслуговування клієнтів магазинів «Алло». Перевірка проходила в магазині Алло м. Київ Повітрофлотський проспект, 50/2. По результатам перевірки встановлено, що працівники магазину мають дуже низький фаховий рівень.

З нашої сторони вибір марки і моделі смартфону зайняв 5 хвилин, а ось його оформлення з встановленням базових програм за 1 тис грн. зайняло 1 годину і 18 хвилин. При оформленні покупки були допущені 4 грубих помилка: менеджер-продавець переплутав модель смартфону, пропустив одну із програм, наклеєне захисне скло відійшло, також не запропонував бонусну картку.

Тож скарги наших читачів повністю підтвердилися. Фаховий рівень працівників компанії Алло вкрай низький.

«Ревізор» Дорадчої служби не може рекомендувати послуги магазинів компанії «Алло».

Далеко не краща ситуація з мобільним оператором Київстар який постійно знижує якість обслуговування своїх клієнтів пропорційно підвищенню тарифних планів. На це мав би реагувати антимонопольний комітет. Але за останні роки антимонопольний комітет практично не працював і не працює зараз, він догоджає олігархам та монополістам. Цей комітет повністю заслуговує назви: Комітет по захисту олігархічних змов.

Володимир Тарасюк, експерт дорадник

067-656-59-39