Часник може захистити людину навіть раку

(Агротехнологія вирощування органічного часнику)

Інформація оновлена 21.02.2016.

 

Часник вживає не менше 95% населення України, але небагато людей знає, яке велике значення він займає в харчуванні людини. Його використовують при готуванні більшості м'ясних виробів, у ковбасному виробництві, у супах, підливах, салатах, соусах, паштетах, при квашенні й маринуванні. Часник споживають у свіжому і маринованому вигляді. Особливо цінний в харчуванні людини молодий часник. Та й що за сало для українця без часнику. Тож не випадково Піфагор назвав цю рослину королем усіх пряностей...

 

Повний текст статті читайте на диску, який ви можете замовити за тел.:  097-233-91-32, 067-656-59-39,

095-548-05-28, 095-548-06-87 

 

Отримати додаткову інформацію та замовити нові перспективні сорти часнику

Ви можете за тел.097-233-91-32, 067-656-59-39,

095-548-05-28, 095-548-06-87